Голем избор на панели од втора класа во одлична состојба во салонот на PIKCELL GROUP по супер цени!

Достапни модели за продажба:

PiK 380P(72) 

PiK 280M(114)

PiK 280P(60)

PiK 270P(114)

PiK 225P(114)