МЕЃУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ

SGS TUV SAAR

Брендираниот модел на серијата на фотоволтаични модули “PiK” се сертифицирани според стандардите на IEC 61215 и IEC 61730. Сертификатот важи за сите модели на серијата PiK фотоволтаични модули вклучувајќи ги сите монокристални и поликристални фотоволтаични модули.

Превземи  SGS TUV SAAR Certificate.

SGS TUV SAAR Certificate