LOJO P300-MeiMei

Пристигна новиот Lojo P300 – елегантно комерцијално возило ефикасно и идеално за градско возење, со компактен дизајн кој дозволува максимална пристапност до секој паркинг простор, лесна батерија од 9.2 kWh со време за полнење од само 6 часа и дава приоритет на ефикасноста и заштедата на енергија пред сè. Со возен опсег од 150 kM дава можност и за меѓуградски патувања.

Ако сте за компактно комерцијално возило кое ги става комфортот и ефикаасноста пред сè, со прифатлива цена и ПОВРАТ НА ДДВ за правни лица, P300 е идеален избор во денешната економска клима со постојаните покачувања на горивата, од реномираниот производител Lojo со многубројни светски признанија и престижни награди. Изберете го Lojo P300!