Type Tested Сертификат

 

 

Пиксел Гроуп – со нов, врвен, светски признаен стандард за своите производи! Станува збор за стандард добиен од TÜV NORD од Германија, една од најзначајните и најреномирани компании во светот, во областа на техничка инспекција и надзор, сертификација на системи и производи.

Со овој стандард, добиен по низа исполнети барања, спецификации, упатства, карактеристики и резултати кои ги даваат нашите производи, Пиксел гарантира и потврдува дека материјалите и производите се во правец на континуирано исполнување на потребите на клиентот и максимизирање на вредноста на секој еден фотоволтаичен модул произведен во нашата фабрика!

Дополнително, овој сертификат е доказ дека нашите производи ги исполнуваат и сите национални посебности во земјите каде што се извезуваат, но истовремено се прилагодени и кон локалните потреби и барања, за нашите домашни купувачи и партнери.

Пиксел стратегијата ги надминува конвенционалните стандарди. Ви гарантираме сигурно и долгорочно обезбедување на квалитет на највисоко ниво! Искористете ги нашите производи и уживајте во квалитетот и ефективноста што ви ја нудат!

 

Превземи Type Tested Сертификат
Превземи Logo Type Tested Сертификат